Despre Noi

Service Auto Bacau Nerado

La SERVICE AUTO BACAU NERADO  gasesti toate serviciile de macanica intr-un singur loc. Cu o experienta de 7 ani pe piata din Bacau, va pune la dispozitie un atelier configurat cu echipament tehnic de ultima generatie, menit sa va ofere calitate si cele mai bune servicii in cel mai scurt timp.

       Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul principal al companiei NERADO SERVICE AUTO BACAU.

       In domeniul calitatii, preocuparile companiei privind promovarea unor solutii globale pentru satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor s-au manifestat prin implementarea unui sistem de management al calitatii certificat conform SR EN ISO 9001:2001. Aceasta certificare impune desfasurarea tuturor activitatilor pe baza de proceduri si instructiuni de lucru, care sunt in permanenta actualizate si imbunatatite in concordanta cu cerintele pietei si ale mediului de afaceri.

       Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

Start typing and press Enter to search